Nya kokböcker är alltid roligt att bläddra i, och handlar de om julen blir det guldstjärna! Den senaste i raden jag bläddrat fram och tillbaka i är Julbak av Claes Karlsson, utgiven av ICA bokförlag. Gamla klassiker som lussekatter och pepparkakor trängs här med nya bekantskaper, allt inramat i fina bilder och små trevliga introduktionstexter. Dessutom är pärmarnas insidor härligt pepparkaksbruna prydda med små vita stjärnor. 64 sidor och behändigt litet format gör boken användbar.
Själv blir jag väldigt sugen på att testa desserten Risotto med saffran och vit choklad och Kardemummatryfflarna.
Själv blir jag väldigt sugen på att testa desserten Risotto med saffran och vit choklad och Kardemummatryfflarna.
6 kommentarer:
En till julbloggare :-)
Kul!
Jag lägger en länk till dig om det är ok?
Ja gör det, jag ska lägga till fler länkar så fort jag hinner!
En bok, jag får lust att köpa, titta gärna in hos mig.
Ica har många bra böcker.
Julhuset: ja, den är toppen.
Hannele: absolut! Speciellt kokböcker!
Mmmm... Kardemummatryfflar! Det låter ju jättegott. Undrar om inte den här boken hamnar på min önskelista i år? =)
Skicka en kommentar