04 december 2007

Glittriga jultecken

En sak som onekligen hjälper till att sprida glans över december är alla prisutdelningar som äger rum så här års. Ett jultecken så gott som något!

Igår delades Augustpriset ut (dock inte till någon av mina favoriter under året, varken på vuxen- eller barnsidan). Idag klockan 13 offentliggörs vem som får Svenska dagbladets bragdguld och på måndag är det dags för det glittrigaste av dem alla: nobelfesten, som jag bara älskar att titta på. Det är så härligt att frossa i fantastiska klänningar, fin dukning, beskrivningar av mat och att se och höra alla dessa kloka pristagare.

Sen brukar det ju bli lite extra festligt för en själv också i december. Jag har hittills hunnit med en middagsbjudning, i kväll ska jag på avslutningsmiddag med en projektgrupp jag jobbat i under året. På torsdag blir det julfest med jobbet och längre fram blir det pensionsavtackning, också med jobbet. Däremellan blir det glöggkalas, och i mellandagarna har jag en fantasiskt rolig tillställning att delta i. Som sagt: inte mycket går upp mot december!

2 kommentarer:

http://hannelesjul.blogspot.com/ sa...

Värst så mycket festande :)

Lotta sa...

Haha, ja det är full fart! Den här veckan i alla fall...