24 november 2008

Julgodis

Hemmagjort julgodis i all ära.

Det är gott, roligt att göra, känns kul att bjuda på, blir personligt. Hur bra som helst. Men för att det ska bli riktig jul för mig krävs ett par "köpesorter" också.

Hemma hos mina föräldrar finns en låg, tredelad glasskål som aldrig används annat än till julen och vad som ska finnas i den är inget att diskutera: det är ett fack med punchpraliner. Ett fack med geléhallon (någon som vet om det finns sådana utan gelatin, förresten?). Och ett fack med det bästa: Bridgeblandning. Sen är julen räddad.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nja, allt det där är gott,
men det äter jag annan tid på året ;)
Men inte ur julskål.

Anonym sa...

Annan tid på året fungerar också bra, haha! Men för mig är det ett måste att den där skålen är full av just de där sakerna.

Anonym sa...

Jag vet inte riktigt var du bor. Men du skriver om Malmö längre ner så du bor kanske i närheten. Isf hade jag försökt på Astrid och aporna om du inte redan varit där. Om de inte har kanske de vet var du kan få tag i dina hallon iaf.

Anonym sa...

Anna: ja, vilken bra idé! Har inte ens tänkt på att Astridd & aporna kunnat ha. Ska gå dit i veckan - för ja, jag bor i Malmö.

Anonym sa...

Jultips - på www.signerat.se pågår julkalendern! Vinn snygga designade prylar varje dag.

God jul!