05 januari 2010

Lediga dagar, härliga dagar

Vad jag gör denna trettondagsafton? Jo, jag låter julskivorna gå ett sista varv innan de packas ned i sin låda. Jag njuter av adventsljusen innan de ska upp på vinden. Jag tar en promenad i snön och tvättar nyårsklänningen. Funderar på vad jag ska ha på mig till kvällens glögg hos goda vänner. Och så klipper och klistrar jag till mina inspirationspärmar. En röd för allmän inspiration, en grangrön för allt om julen och recepten åker in i min fina blå pärm från Bookbinders design. Härligt med ledighet - inte förrän på måndag ska jag tillbaka till jobbet igen.


Julboken är snart full med vackra dukningar, pysseltips, fina recept och inspirerande miljöer. Här är två av årets nya utklipp, från Allt om mat och Icakuriren tror jag. Blev väldigt förtjust i hur spetsbandet ligger över kakorna sådär.


(Och jo, jag minns att jag sagt hejdå för i år, men jag blev så bloggsugen. Kanske återkommer jag under året trots allt. Jag har haft "heltidsblogg" förut och det är jag inte sugen på igen, men då och då kanske det hade varit skoj trots allt... Vi får se.)

Inga kommentarer: