31 oktober 2010

Redo för fika, fest och 2011

En sväng på stan med kära maken igår resulterade i fyra små påsar att bära hem. En innehöll en klänning (som kanske kan få äran på julafton, vem vet?). En innehöll Allt i hemmets julspecial (som inte gav mig speciellt mycket julstämning, den kändes inte särskilt julig faktiskt). En innehöll en ny kalender för 2011, som vanligt från Bookbinders Design, fint solgul är den och det, att köpa en ny kalender, är för mig en tradition så god som någon. Det är så himla roligt att välja mellan färgerna och sedan bläddra bland alla dessa tomma dagar som kan bjuda på precis vad som helst.

Den fjärde lilla påsen kom från Åhléns och innehöll årets första lilla julsak, nämligen de här bakformarna. Antagligen blir det Saffranssnurror med vit choklad som hamnar i dem framöver. Gillar sånt här småpynt, sånt som jular till det mest vardagliga.


Såg dessvärre inte till de här små pappersglöggmuggarna med samma motiv. Inte för att jag brukar ha så många glöggäster att jag behöver använda pappmuggar, men de var ju fina och man vet ju aldrig när man får användning för varken det ena eller andra.


4 kommentarer:

Vita Villan sa...

Mysigt med "juliga" bakformar.
Insåg i går att det inte är många veckor kvar tills adventsbaket. Längtar!!!

Tina´s Jul sa...

Verkligen fina/söta bakformar! Nu längtar jag tills man får börja julbaka :-)

ASSA sa...

Julete former og muggar!

Disse pappmuggar/beger kan du ha til juledekorasjoner.
F.eks. sett et lys (i en holder) og pynt med mose rundt.
Hva med å sette en liten juleblomst i?

Ica (Tomtens Dotter) sa...

Köpte oxå dessa, men i ministorleken för knäck och tryffel :-)
Hur söta som helst!