30 september 2011

Jo, anledningen....

... till att jag slutade julblogga så hastigt sist har nu hunnit bli två månader gammal och ligger just nu i sin vagn och sover. Tänkte bara jag skulle berätta. Att vara nygravid och samtidigt njuta av julförberedelser samt blogga om den var ingen jättebra kombination. Man blir inte så sugen på att göra julgodis när man mår illa hela tiden, och ingen glögg får man dricka heller. Förresten så orkar man inte. Jag sov mig igenom hela december, kändes det som.

Jag tror inte att jag kommer att blogga i år, inte så regelbundet i alla fall. Ser dock galet mycket fram emot att få ge min dotter jultraditioner, även om hon kommer att vara pluttliten just den här julen. Men ändå! Och jag kommer att läsa andra julbloggar med stort intresse, så blogga på!

9 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Åh, vilken underbar anledning att INTE blogga =D.
Grattis till lilla knytet. Roligt och mysigt att fira första julen trots pluttigheten.
grattis igen och jag hoppas du kommer tillbaka till julbloggandet någon gång under säsongen, annars ses vi hos någon annan !!

Tomtens Dotter sa...

Man får gratulera :-)
Det finns bra anledningar att fokusera på annat än en blogg, och en graviditet ett år, och en bäbis ett annat är, precis som Laloland säger, en helt fantastisk anledning att flytta fokus :-)

Lina sa...

Men åh, Gratiis! :)
Klart att du inte ska känna någon press över att julblogga om du har en liten knodd att uppleva nya jultraditioner med :)
Se till att njuta och blogga bara när du själv känner lust!

Cissi sa...

Helt underbar anledning att sluta och dessutom vara sporadisk tycker jag! Du är efterlängtad när du väl kommer! Passa på och njut av första julen med din lilla tjej!

TinaGustafsson.com sa...

STORT grattis till tjejen! :-)

Njut av er första jul tillsammans! Hoppas du skriver något litet julinlägg ändå :-)

Marie/Underbara Juletid sa...

Stort grattis till dottern!

ASSA sa...

Gratulerer så mye med den lille ♥
Kos deg med henne og jula, jeg kommer til å se innom bloggen din ☺
Ønsker dere en trivelig førjulstid og så herlig å skulle få lov å lage nye tradisjoner ☺

Tess sa...

Vad härligt! Grattis!! :D Skulle vara extra kul att få läsa om julförberedelser nu när du har en liten, men det gör du ju självklart som du känner. Lycka till med allt!

Victorias Jul sa...

Grattis!