20 oktober 2009

Gå bort-presenter

Jaha, här är nästa av mina favoritbutiker på andra sidan Atlanten: Crate & Barrel, som har allt från möbler till disktrasor. Och nu i när julen närmar sig har de om möjligt ännu mer fint än i vanliga fall. Fina gå bort-presenter till exempel! Jag är löjligt förtjust i retrodesign, fina typsnitt och lyckade färgkombinationer, kanske är det därför jag faller pladask för vissa av de här sakerna.Få saker passar så fint en mörk kväll som varm choklad, och har den dessutom en touch av pepparmint är jag i sjunde himlen. Den här finfina burken Peppermint hot chocolate hade därmed gjort sig alldeles utmärkt i mitt kök.
Och hemmagjort julgodis i all ära, men den här jättefina lilla påsen med chokladöverdragna marshmallows hade jag också tagit emot med glädje.
Och skulle man ge bort en flaska vin eller glögg i jul hade en sån här fin rengrejs hängt fint om halsen på flaskan!5 kommentarer:

Jul i laloland sa...

Åh, mysig sida. Tack för länken. Visst borde mer krimsigt och kramsigt och juligt komma hit. I usa och england finns ju verkligen ALLT som har med jul att göra...jag blir helt avis =/
hahaha

Hanneles jul sa...

Snygga förpackningar.

lotta sa...

Jul i Laloland: ja jisses, jag kan drömma mig bort på den sidan i evigheter!
Hannele: eller hur?

Elin - Julbloggen sa...

jättefina saker!

Gremlinsmamman sa...

oh fina burkar, svag för plåtburkar!!