22 september 2010

Uppdatering


Jag tog mig i kragen och städade upp bland länkarna till andra julbloggar, så ni ser, det händer ett och annat här även om jag fortfarande inte hunnit andas jullängtan. Läser dock med glädje det ni andra julbloggare bloggar och tänker att tids nog kommer nog julen till mig också! Slänger in en bild på förra årets julgran för att i alla fall få lite feeling! Och såg Pepparkaks-Ballerina på Coop häromdagen! Snart så!

I alla fall: min länklista här på bloggen är långt i från full, och fina, roliga, inspirerande julbloggar kan jag inte få nog av. Saknas din blogg? Hojta till i en kommentar så uppdaterar jag!

9 kommentarer:

Maries Julstuga och Pysselblogg sa...

Vad kul att du börjar julblogga så smått.
Jag har utökat min julsida med en blogg i år, du hittar både julsidan och bloggen från www.gladers.net

Stockholmsjul sa...

Pepparkaksballerina i år igen! Yes! :D Då ska jag prova det hyär året :)

Jag vill föresten gärna vara med bland dina julbloggs länkar :)

Dorpan sa...

min har du nog tatt bort HAHA =) ,e det är ok.. fick också rensa rejält bland mina då många avslutat sina tvärt =)
3 månader kvar mohaha...

lotta sa...

Bra med nya länkar - ska uppdatera ... hm... snart!

Dorpan: haha, när jag hade skrivit inlägget och skulle stänga ner upptäckte jag att jag glömt trycka spara vid städandet, så ingenting var ändrat. Därför fick jag göra lite ur minnet sen, kanske råkade du försvinna då. Men håll ut, länken kommer tillbaka!

ELIN - JULBLOGGEN sa...

Jaaaaaaa! Underbart att pepparkaksballerina finns i år igen!!! Den var ju helt fantastiskt underbar!

Anonym sa...

Hej!

Hoppas allt är bra med dig! Jag ville bara säga att jag tycker din blogg är jättefin! Jag håller själv på att försöka få igång en julblogg, men den ser så tråkig ut! Så min fråga till dig är om du har någon bloggdesignsida som du kan rekommendera eller några andra tips när det gäller att göra sin blogg roligare och finare?

Tack på förhand!

Kramar www.luvasmagiskajul.blogg.se

lotta sa...

Oj, sånt där är jag helt värdelös på! Jag har bara använt det Blogger har att erbjuda och sen lyckades jag på något vis - fråga mig inte hur! - få in snöfallet.

Så tyvärr kan jag nog inte hjälpa dig! Nu ska jag däremot genast surfa vidare till dig, jag är säker på att din sida inte alls ser tråkig ut. Lycka till!

Kattis sa...

Här finns en till nystartat julblogg! :)

Johanna sa...

Hej! jag har alldeles nyss börjar julblogg men det vore verkligen kul att få stå på din länklista och få en chans att bli lite sedd :) Din blogg är verkligen jättebra, kommer följa den stenhårt till jul!