02 november 2008

Skålar, skålar, skålar

Är det något jag har massor av och ständigt vill ha mer av så är det skålar. Det finns alltid en ny färg eller form eller storlek som jag bara måste ha. Jag tycker faktiskt att jag är rätt så duktig på att använda mina skålar också, så jag antar att det är helt okej med den här skålmanin ändå.

Rörstrands fina muggar Glögg köpte vi till förra julen och jag ser fram emot att använda dem i år igen. Stjärnor och hjärtan har jag, kanske blir det inköp av granvarianten i år. Och så fick jag idag syn på de fina matchande skålarna för russin och mandel. Ja, köpivern och skålönskan vaknade i ett nafs, men de fick stå kvar i affären tills vidare. Måste nog fundera lite till. Men fina är de, de små skålarna.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är precis som du. Dels med skålar, men framför allt med muggar. Hittar alltid någon ny som jag bara måste ha :) Tyvärr är jag nog inte lika duktig på att sedan använda dem...

Snöflingans Julblogg sa...

Skålar och speciellt julskålar är underbara! Trevlig sida!

lotta sa...

Tomtenissarn: haha, skönt att veta att man inte är ensam.

Snöflingan: tack för berömet, nu ska jag gensast surfa iväg till din julblogg!

M sa...

O, jag ska oxå ha den. Mina glöggmuggar försvann... (vilken tur! ;-)) så nu måste jag ju köpa nya ;-)

Anna sa...

Jag letar härliga julbloggar och snavade in på din. Mysig tycker jag och vill därför gärna ha med den på min lista över juliga blogglänkar. Jag hoppas det är ok med dig :)

lotta sa...

M: Ja verkligen "tur"!

Anna: Så klart! Tack för berömet!

Sofie sa...

Vilka söta! Klassiska men ändå mysiga. =)