13 augusti 2010

London, baby!

Bra:
Novembers sista skälvande dagar ska spenderas i London. Storstad i slutet av november brukar betyda ofantliga mängder julfeeling, fina julklappspapper att frakta hem via flygplan, möjligheten att köpa en ny fin julkula på Liberty, julspecialare på Starbucks och garanterad möjlighet till att köpa julklappar som inte kan fixas hemma.

Dåligt (eller lite sämre, i alla fall):
Den stora julgranen vid Trafalgar Square tänds inte förrän jag är hemma igen. Plus att jag missar Stora Pyntlördagen, dvs dagen innan första advent. Blir nog inga adventsljus förrän på måndagen hemma hos mig. Det ska väl gå, för i år. London är ju trots allt London.

Vet ni förresten att Harrods julshop öppnade redan förra fredagen? Här kan man se lite av vad som finns i den.

6 kommentarer:

Lalolandet sa...

GOING LONDON ARE WE?

Guuud så härligt. Du får ta mycket kort så vi andra svenskastugsittare får se =)

Agnes sa...

Hej!
Jag har en julsida som heter www.firajul.nu och som handlar om allt som hör julen till.

Jag letar alltid efter samarbeten med frilansare och undrar om du skulle vilja skriva ett julreportage om julen i London?

Du får gärna kontakta mig på redaktion (snabela) firajul.nu

Juliga hälsningar
Agnes

Amanda sa...

Vad roligt! London är ju en sådan stad man vill besöka innan man trillar av pinn. Och gärna runt juletid! ;) Håller med personen ovan ta mycket bilder så vi får lite londonjulkänsla här hemma :)

Lotta sa...

Lalo: jajamensan!

Agnes: tack för fint erbjudande! Dessvärre känner jag mig själv och jag antar att jag inte skulle få ihop något utan att stressa massor och det är nog bäst att inte utsätta sig för det i juletid. Men tack ändå, som sagt!

Amanda: London är helt klart en favvostad, man borde åka dit mycket oftare. Ska försöka ta mycket bilder!

Agnes sa...

Tack ändå Pernilla, jag får väl kika in här och läsa hur du hade det i London :-)

Bästa julhälsningar
Agnes

Lisa sa...

Hej! Jag ska också till London i slutet av november :) Förmodligen, har inte bestämt om jag ska följa. Men julstämningen är det som drar mig dit isåfall! / lisasjul.blogg.se